Versafdelingen voor brood, vlees,
groenten en fruit

Spar Lommel - AfdelingenWij proberen een supermarkt te zijn die zoveel mogelijk verschillende producten aanbiedt, die dan ook nog eens dagvers zijn. Daarom verdienen de versafdelingen in Lommel bij onze Spar extra aandacht. Hieronder hebben wij de verschillende afdelingen op een rijtje gezet.

Slagerij en bakkerij

In de eerste plaats kunt u in onze slagerij terecht voor het meest verse vlees dat op de markt te verkrijgen is. Voor lekker vers gebakken brood kunt u dan weer terecht in onze bakkerij-afdeling. En natuurlijk zijn er bij ons ook verse groenten en fruit te verkrijgen.Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekker stukje charcuterie en kaas. Wij werken nog met bediening om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook nieuw bij ons is onze traiteur-afdeling met heerlijke gerechten. Wij stellen ook speciale barbecuepakketten samen.

Rookwaren en lottoproducten

Naast onze versafdeling kunt u bij ons ook terecht voor alle mogelijke rookwaren en Lottoproducten. Ook gsm-kaarten behoren tot ons aanbod.

Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de verschillende afdelingen in onze Spar Supermarkt in Lommel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Back to Top